pistonhead.blogg.se

2014-01-29
09:14:58

29 jan
Nu har team Sweden on tour stött på lite patrull !! 
När vi åkte båt från Malaysia till Koh lipe/Thailand fick man endast 15 dagars visum pga att man kom till landet via en ö. Då tänkte vi att de är lugnt för vi fixar förlängt visum när vi kommer till fastlandet. Men den 26 när vi kom till fastlandet va de söndag och stängt på immigrationen. Men enligt taxi chauffören va de inga problem för vi kunde förlänga visumet här på ön koh samui, och vi hade tillstånd till den 2 februari på oss innan vi är tvungna att förlänga visumen så vi tog ju båten hit. 
MEN idag åkte vi in till immigrationen och hade räknat på att vi behövde förlänga vårat visum ca 45 dagar. Det blev lite av ett slag under bältet när vi kunde förlänga med max 7 dagar utan att behöva lämna landet.

Så nu sitter vi och bokar flygbiljetter till Udon thani för att sen åka över till Laos och sen in i Thailand igen. Direkt därefter måste vi flyga ner hit till öarna igen för att vi har bokat hotell på koh tao den 5 februari som kostar fläsk! 

Anledning till att vi inte flyger direkt här ifrån ön till ett annat land och sen tillbaka är för att det är böle dyrt att flyga från ön till andra länder. 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: